Cottontail 

 TINYTRIPTRAILER


Na jaren met veel plezier met de tent te hebben gekampeerd,was mijn rug het niet meer eens met de oncomfortabele matjes en het liggen op de koude grond.

Maar wat dan een caravan ging met me wat te ver te groot te weinig laadvermogen  het moest dus een multifunctionele oplossing zijn en niet 10 maanden in de stalling of in de weg staan, daarnaast hebben wij de neiging om van onze reizen de nodige spullen mee terug te slepen, stoeltjes gevonden op de brocante of die dozen met lekkere wijn of olijf olie, ja zelfs een oude Vespa  past erin.

Het ideale aan de Triptrailer is dat je onderweg na de reis zo je bed instapt, de katoenen achterwand zorg ervoor, dat je wel het lekkere tent gevoel hebt, in de uitvoering zoals wij hem gebruiken is het bed verhoogd zodat onze kids van 8 en 10 er onderweg prima onder kunnen slapen. 

De koelkast doet bij aankomst zijn werk en de stopcontacten  zorgen ervoor dat we binnen al onze elektrische apparaten kunnen gebruiken.

Na het uitgebreid testen van een model dat ik afgelopen  jaar gebouwd had  op basis van een oude tandem as aanhanger is dit voorjaar de nieuwe Tiny Trip Trailer geboren en nu beschikbaar voor iedereen die van reizen en slepen houd letterlijk en figuurlijk natuurlijk. 
E-mailen
Bellen
Map
Info